Over Tank rijden.nl

Per 2019 gaan we live! Wil je écht eens iets unieks beleven? Bij Tank rijden.nl zorgen wij voor een ultieme beleving, jouw bucket list moment, en het meest unieke bedrijfsevent ooit. Lees hier meer over deze ultieme experience.

In 2018 ging onze lang gekoesterde wens in vervulling: het creëren van een Tank Experience waar je de ultieme experience van Nederland kunt beleven: zelf rijden in een 40.000 kg zware legertank! Gelegen op een fraai terrein temidden van groen & natuur, zijn wij de enige partij in Nederland waar u een volledig functionele legertank zelf mag besturen. Geen enkele andere rij-ervaring komt ook maar in de buurt van het besturen van onze echte legertank. Wij bieden u volledig verzorgde arrangementen voor uw bedrijfsevent. Er zijn geen vergelijkbare events in Nederland die “the thrill” van dit 600 PK monster evenaren.

Tank rijden

Tank rijden.nl is gevestigd op een fraai terrein temidden van groen & natuur. Ter plaatse zijn alle (horeca) faciliteiten aanwezig voor een indrukwekkende dag. Van koffie tot luxe BBQ of diner. En natuurlijk biedt het terrein plaats voor het rijden met 40.000 kg aan tank technologie over onze 750 mtr lange tankbaan. Wij willen dat je het maximale gaat beleven: je gaat legertank rijden!

Voorwaarden tank rijden

Voor tank rijden geldt een minimum leeftijd van 25 jaren + een auto rijbewijs als minimum vereiste, om het plezier volledig te ervaren. Naar boven is er geen leeftijdsgrens. Zolang je er zin in hebt, ben je van harte uitgenodigd. Zelfs als je niet zelf wilt rijden, maar toch zo’n tankrit met vrienden, collega’s of kinderen wilt meemaken, is dat geen probleem. Op de tank kunnen meerdere mensen meerijden op het ‘tank terras’, waar grote stoelen met veiligheidsgordels aanwezig zijn.